Multikraft "Minden tiszta" tisztítószett

Sokoldalú és erőteljes készlet a háztartáshoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ez a készlet egyesíti a bizonyítottan hatékony mikroorganizmusok effektív erejét! Ezek a praktikus pozitív baktériumok gyorsabban dolgoznak, mint a negatív baktériumok, megfosztják őket életbázisuktól, és így természetes módon eltávolítják a szennyeződéseket. A hatékony mikroorganizmusok ezután a megtisztított felületeken maradnak, és újbóli szennyeződés esetén ismét aktívvá válnak - így a tisztaság tovább tart. Emellett a gazdaságos és hígítható tisztítószerek semlegesítik a kellemetlen szagokat, rendszeres használat mellett pedig egészséges beltéri klímát biztosítanak a környezet károsítása nélkül. A kerámiacsövekben is megtalálhatóak ezek az értékes mikroorganizmusok, így lenyűgöző hatásukat nemcsak a házban, hanem a kertben is ki tudják fejteni, például a tó- vagy öntözővíz optimális előkészítése során.

Tulajdonságok:

  • hatékony mikroorganizmusokkal
  • sokoldalúan alkalmazható
  • egyszerű használat
  • nagyon gazdaságos
  • a higiénikus tisztaságért
  • környezetkímélő
  • a tisztítószerek hatékony szagsemlegesítést biztosítanak

Tartalom:

eMC Erőteljes tisztítószer: Ez a sokoldalú tisztítószer a konyhák és fürdőszobák minden felületére, valamint bútorokra is alkalmas, de a padlókat is ragyogóan tisztává varázsolja! A rendkívül hatékony tisztítószert vízzel kell hígítani, ezért nagyon gazdaságos a használata – 1 ml tisztítószert 1 liter vízzel kell elkeverni.

eMC Vízkőtisztító: Ez a szer eltávolítja a legmakacsabb vízkőlerakódásokat is, és visszaadja a fürdőszoba ragyogó fényét! Vízkőoldó hatása miatt ezt a tisztítószert nem szabad mésztartalmú anyagokon vagy citromsavra érzékeny felületeken használni. A kész tisztítóoldat elkészítéséhez hígítson fel 100 ml vízkőtisztítót 1 liter vízzel.

EM Klar törzsoldat: Ez az oldat is sokféle alkalmazási lehetőséget kínál! 10 - 50 ml törzsoldatot 1 l vízzel kell felhígítani egy szórófejes palackban, mely aztán használható otthoni légfrissítőként, de például istállókban is, ahol hatékonyan semlegesíti a szagokat. Az építőiparban az EM Klar hígítatlanul belekeverhető építőanyagokba, gátolva a különböző anyagok káros hatásait és csökkentve a porképződést.

EM szürke kerámiacsövek: A végtelenül tartós kerámiacsövek stabilizálják a víz minőségét, csökkentik a vízklasztereket és redukálják a felületi feszültséget. Különösen alkalmasak ivó-, tó- és öntözővíz revitalizálására.

Márkák: Multikraft

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Multikraft "Minden tiszta" tisztítószett

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik ""Minden tiszta" tisztítószett" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: