ÖkoBlog

A holdnaptár, mint a háztartás titkos fegyvere! A holdnaptár, mint a háztartás titkos fegyvere!

A Hold mindig is különleges szerepet játszott az emberek életében. Manapság a Hold ereje felhasználható a takarítási feladatok optimalizálására és finomítására is. A holdnaptár segítségével megtudhatja, mikor a legjobb takarítani, mosni és...

Okos energiatakarékosság a háztartásban Okos energiatakarékosság a háztartásban

Miközben körülöttünk minden egyre drágul, az energiaárak az egekbe szöknek, és az éghajlat nyög az elmúlt évek nagy terhei alatt, sokan felteszik maguknak a kérdést: mit tehetek én, és hogyan csökkenthetem az energiafogyasztásomat? Otthoni...

Citromsav – sokoldalú segítő társ a háztartásban Citromsav – sokoldalú segítő társ a háztartásban

Vízkő a fürdőszobában, leégett fazék, foltok a pólón? Megőrjítik a tisztítószer-kollekciójának színes flakonjain lévő apró betűs részek? Nyugodjon meg, ragadja meg a citromsavat és oldja fel a hétköznapok apró problémáit!

A szemét megfelelő szétválasztása A szemét megfelelő szétválasztása

A szemét szétválasztása nem nehéz - de még mindig merülnek fel kérdések. Vessünk egy pillantást a szemét szétválasztásának főbb pontjaira.

A fürdőszoba megfelelő tisztítása A fürdőszoba megfelelő tisztítása

A takarítás általában inkább bosszantó, mint szórakoztató. Mi ezen szeretnénk változtatni. Íme néhány tipp, amellyel a takarítás gyorsabb, a tisztaság pedig tartósabb lehet - Fürdőszoba.