Biopuro

Biopuro

A Biopuro termékek koncentráltak: alkotóelemeinek összetétele úgy lett kialakítva, hogy kis mennyiség is elegendő legyen a tökéletes higiéniához és tisztasághoz.

Minden Biopuro termék AIAB-minősített (= olasz Ökológiai Mezőgazdasági Szervezet). Ez garantálja, hogy a termékek növényi nyersanyagokból és szerves anyagokból előállítottak, amelyek gyorsak, egyszerűek, egészségesek, biztonságosak és biológiailaga lebomlóak. A Biopuro egy laboratóriumban, állati összetevő nélkül, valamint állatkísérlet mentesen állítja elő termékeit.

A Biopuro teljes termékpalettája:

  • vegán
  • hipoallergén
  • dermatológiailag tesztelt
  • nehézfémekre tesztelt (nikkel, króm, kobalt), amelyek gyakran az allergiák és bőrgyulladás okozói

A gyártó nagy gondot fordít a termékek összetételére és hatékonyságára, valamint különös figyelémet a csomagolásra. A Biopuro termékek palackja innovatív bioműanyag, amely megújuló és természetes cukornád. Ellentétben a hagyományos műanyagokkal ez a bioműanyag nem ásványolajat, hanem cukornádból nyert etenolt tartalmaz. Az eredmény egy olyan anyag, amelynek technikai tulajdonságai és megjelenése megegyezik a polietilénnel, de számos további erősségei is vannak:

  1. Fenntartható: A bioműanyag előállításához felhasznált cukornád olyan gazdasági üzemekből származnak, amelyek megfelelnek a legmagasabb szintű fenntarthatósági követelményeknek. Az üzemek a Bonsucro által hitelesítettek, amely egy közhasznú nemzetközi szervezet, a biológiai sokféleség megőrzésért, a vízkészletek védelmért és a munkavállalók társadalmi igazságosságáért.
  2. Megújuló: A bioműanyag cukornádból nyert etanolból áll, amely géntechnológiával módosított szervezet nélkül, Brazíliában előállított. Ez egy megújuló erőforrás.
  3. Csökkentett üvegházhatású gáz-kibocsátás: Az előállítás során korlátozott az üvegházthatást okozó gázok negatív hatása.
  4. 100% -ban újrahasznosítható: Ezek a bioműanyag ugyanabban újrahasznosítási láncban újrahasznosíthatóak, mint a hagyományos műanyagok, amelyek ásványolajból származnak. Ez azt jelenti: kevesebb CO2, kevesebb erőforrás felhasználás, fenntarthatóbb, azonos minőség.

Mire vár még? Fedezze fel az ökológiailag fenntartható Biopuro termékeket és végezze a nagytakarítást környezetbarát módon.