Üzleteink - nice shops


Ezek vagyunk mi

Ez az online üzlet a Niceshops csoport tagja. Mi, a Niceshops csoport, egy olyan osztrák vállalkozás vagyunk, amely online üzletek fejlesztésére specializálódott különböző termékszegmensekben. Jelenleg számos európai piacon képviseltetjük magunkat.

Minden hónapban közel egymillió ember látogat el üzleteinkbe, valamint havonta mintegy 25.000 megrendelés hagyja el délkelet-ausztriai logisztikai központunkat, és indul el a világ különböző pontjaira.

Minden weboldalunkban van néhány közös dolog:

 • kifinomult választék az adott területen
 • kiváló ár / teljesítmény arány
 • tökéletes, a lehető leggyorsabb szállítás és vásárlás-lebonyolítás
 • problémamentes garancia- és cserejog
 • mindig jó hangulat és barátságos kommunikációs kultúra ügyfélszolgálatunkkal
 • ÉS: rengeteg törzsvásárló, akiknek a folyamatos visszajelzései alapján próbáljuk fejleszteni üzleteinket

A fenntarthatóság vállalati kultúránk szerves részét képezi.

Új logisztikai központunk tervezésében is kellő figyelmet fordítottunk a fenntarthatóságra. Sem fáradtságot, sem pénzt nem sajnálva szerettünk volna példát mutatni a környezettudatosság területén. A logisztikai centrum építése során ezek voltak a legfőbb fenntarthatósági tényezők:

 • A fa - a természetesen megújuló nyersanyag - fontos szerepet játszott az építésben. Az egész központban összesen 680 köbméter fa került felhasználásra. Mivel minden köbméter fában egy tonna CO2 tárolódik, 680 tonna CO2-t sikerült megkötni. Összehasonlításképpen: egy tonna CO2 egy 4900 kilométeres autóútnak felel meg. Ez egy út Moszkváig és vissza!
 • Szigetelés - a megfelelő szigetelés is nagyon fontos volt számunkra, hogy minél több energiát takarítsunk meg. A tető szigetelési értéke kb. 0,18 W/m2K, ami nagyon jó érték. Ehhez jön még egy 16 cm vastagságú falszigetelés, ami egy családi ház szigetelésének felel meg!
 • Fűtés és hűtés - Az új logisztikai központunktól alig egy kilométerre található egy biogázüzem, amely biomassza tüzelési rendszerrel is rendelkezik.
  Így ahelyett, hogy saját gáztüzelésű rendszert telepítettünk volna, úgy döntöttünk, hogy új logisztikai központunkat a biogázüzem és a biomassza tüzelési rendszer segítségével fűtjük.
  Amikor azt is megtudtuk, hogy a biogázüzem hulladékhője csak télen kerül igazán felhasználásra, nyáron pedig haszontalanul elvezetésre kerül, a hagyományos hűtőkészülék helyett egy abszorpciós hűtőt szereltünk be. Ez most a biogázüzem hulladékhőjével illetve a biomassza-tüzelésű berendezés hőjével működik. Az abszorpciós hűtőgép háromszor annyiba került, mint egy hagyományos hűtőberendezés, de hihetetlenül sok energiát takarítunk meg vele. A fel nem használt hulladékhő felhasználása hideg előállítására, és így a már rendelkezésre álló megújuló energiaforrások kiaknázatlan potenciáljának kihasználása egyszerűen hihetetlenül ésszerű volt számunkra.
  A biogázüzemhez való csatlakozással és a hulladékhő hasznosításával 600 kW teljesítményt takarítunk meg fűtésre és 550 kW-ot hűtésre. Összehasonlításképpen: ha a két készülék egyikét napi 8 órán keresztül használnánk az év 180 napján, akkor évente átlagosan mintegy 1680 kWh-t fogyasztanánk. Ezzel az energiamennyiséggel közel 3,5 évig tudnánk folyamatosan tévézni (egy átlagos méretű tévével).
 • Készülékek - A hűtőkészülékeket a lehető legnagyobb energiahatékonyságot szem előtt tartva vásároljuk, és a számítógépes hardverek beszerzésekor kevésbé a teljesítményre, inkább az energiahatékonyságra figyelünk.
 • Csomagtöltés - Csomagjaink feladásakor is figyelünk a fenntarthatóságra. Ezért csomagjaink töltőanyagát, ahol csak lehet, komposztálható anyagra cseréltük. Csomagjaink 95%-át már biológiailag lebomló biochipekkel töltjük.

A fenntarthatóság mellett filozófiánk másik fontos pillére az emberi tényező:

 • Figyelmesség - Számunkra kiemelkedően fontos, hogy a környezetvédelem a munkavállalóknál is tudatosuljon. Így megkérjük őket, hogy munkaidő után minden gépet és berendezést kapcsoljanak ki és győződjenek is meg arról, hogy ezt megtették. Emellett a szelektív hulladékgyűjtésre is nagy hangsúlyt fektetünk.
 • Szállítók - Beszállítóink fenntarthatóságát, gyártási módszereit és filozófiáját is folyamatosan megkérdőjelezzük. Csak így tudjuk biztosítani az Ön számára a legjobb termékeket és a legjobb gyártási színvonalat. A kétes termékeket kivesszük a kínálatból, vagy természetesen egyáltalán nem vesszük fel.

A fenntarthatóság és a környezetvédelem az egész Niceshops csoport vállalati filozófiájának alappillérei. Csak ez az egy bolygónk van. Ezért cégünknél mindannyian aktívan teszünk valamit a szépségének és sokszínűségének megőrzéséért.

Ecco Verde

Ecco Verde - A natúrkozmetikumok üzlete

Az Ecco Verde nemzetközi gyártók natúrkozmetikai termékeinek széles választékát kínálja. A kézkrémektől kezdve a samponokon és testápoló termékeken át a bőrbarát ásványi sminkekig mindent megtalál, amire szíve vágyik!

Itt láthatóak ezek a valódi, kiváló minőségű, természetes kozmetikumok: Ecco Verde Magyarország

VitalAbo

VitalAbo - Üzlet a jó közérzetért

A VitalAbo neves gyártók termékeinek széles választékát kínálja Önnek online vásárlásra a táplálékkiegészítők, sporttáplálékok és tudatos táplálkozás területén - kedvező áron és az elkötelezett csapat hozzáértő, személyes tanácsadásával!

Étrend-kiegészítők és sporttáplálékok: VitalAbo Magyarország

EquusVitalis - A lótakarmányok és -kiegészítők üzlete

Legyen szó fő vagy kiegészítő takarmányról, felszerelésről, stílusos lovas divatról vagy ápolószerekről - az Equus Vitalis mindent kínál, ami a lovat és a lovast boldoggá teszi. Az olyan jól ismert márkák mellett, mint az Agrobs, a Pavo, a Kentucky Horsewear és az Eskadron, kiváló minőségű saját márkánk, az Equus Vitalis is része az egyedülállóan széleskörű kínálatnak. A kutyák és macskák számára kifejlesztett, kifinomult termékek gondosan összeállított választéka tökéletesen kiegészíti kínálatunkat.

Kiváló minőségű lótakarmány-kiegészítők és még sok más: EquusVitalis Magyarország

Bloomling

Bloomling - Elvarázsolja kertjét

Tegye elbűvölővé kertjét vagy erkélyét a Bloomling termékeivel. Aligha talál ilyen nagy növényválasztékot más kertészetben. A teljes növénykínálat különböző fajai és fajtái közül nyugodtan válogathat online, majd a szükséges virágfölddel együtt megrendelheti otthonába.

Kiváló minőségű vetőmagok és kiegészítők a kertbe: Bloomling Magyarország

Interismo

Interismo - Kiváló minőségű lakberendezési kiegészítők

Lakberendezési kiegészítők online üzlete. Itt mindent megtalál, amire szíve vágyik a dekoráláshoz. A legnevesebb gyártók kiváló minőségű lakberendezési kiegészítői az egyedi otthoni dekorációkért.

Lakjon stílusosan: Interismo Németország | Interismo Ausztria

pools.shop

pools.shop - Minden, ami a medencéhez szükséges

Minden, ami egy medencéhez kell – legyen szó akár egy komplett szettről, akár a megfelelő tartozékokról - a pools.shop üzletében megtalálja, amit keres. Nagyszerű medencék az otthoni fürdőzéshez és rengeteg medenceápolási termék.

Örömteli fürdőzés mindenki számára: pools.shop

Piccantino – Finomságok ínyencek számára

A Piccantino üzletében top nemzetközi gyártók legjobb fűszereit és fűszernövényeit találja - általunk válogatva az Ön számára. A széles választékban megtalálhatók pestók, chutney-k, olajok, ecetek, fűszerek, fűszernövények, valamint ízletes fűszerkeverékek.

A Piccantino Magyarország kínálatában kiváló fűszereket, fűszernövényeket és hasonlókat talál.