Biolu "Green House" ajándékszett

Átfogó csomag a tisztaságért!

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ezzel a nagyszerű készlettel tisztaságot ajándékozhat karácsonyra, vagy erőteljes tisztítószereket szerezhet be saját maga számára a mosáshoz, mosogatáshoz és háztartáshoz!
Négy darab 1 literes biolù terméket tartalmaz újrahasznosított szövetdarabokból készült, újrafelhasználható ajándéktasakba csomagolva. A termékek környezetbarát módon biztosítanak ragyogó tisztaságot és finom illatokat!

A szett tartalma:

  • Citrom mosogatószer: A növényi felületaktív anyagok hatékonyan távolítanak el mindenféle ételmaradékot az edényekről, míg a finom citromillat frissességérzetet biztosít. A gazdaságos mosogatószer nem tartalmaz petrolkémiai összetevőket, foszfátokat, színezékeket, parabéneket vagy szintetikus illatanyagokat, ezért biológiailag gyorsan lebomlik.
  • Narancs univerzális tisztítószer: Ez a sokoldalú tisztítószer minden mosható felületről eltávolítja a zsír- és szennyeződéslerakódásokat, valamint illóolajokból származó, finom narancsillatával kényezteti az érzékeket. Természetes összetételének köszönhetően rendkívül környezetkímélő is.
  • Marseille-citromfű folyékony mosószer: Higiénikusan tiszta színes és fehér ruhaneműket biztosít, valamint kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas. A glicerin természetes lágyítóként működik, és az illóolajoknak köszönhetően ruhái frissítő citromfű illatúvá válnak.
  • Golgotavirág öblítőszer: Nemcsak csodálatosan puhává varázsolja a textíliákat, hanem megkönnyíti a vasalást, semlegesíti a kellemetlen szagokat és hosszan tartó, gyümölcsös-virágos illatot is kölcsönöz a ruhaneműknek.

Megjegyzés:

  • Használat előtt figyelmesen olvassa el a címkéket, a használati utasításokat és a termékinformációkat.
  • Az ajándéktáska színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
Márkák: Biolu

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Biolu "Green House" ajándékszett

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik ""Green House" ajándékszett" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: