FAIR ZONE – Itt az ideje a méltányos változásnak!

Innovatív műanyagmentes termékek háztartásába

FAIR ZONE: 18 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A FAIR ZONE a német FAIR SQUARED cég márkája, mely 2005 óta kampányol azért, hogy a méltányos kereskedelem a higiénia és a tisztítás területére is eljusson.
A FAIR ZONE a méltányos nyersanyagokból készült innovatív termékeket képviseli, valamint célja, hogy megfékezze a mindennapos műanyagáradatot és olyan okos, műanyagmentes háztartási segédeszközöket hozzon létre, melyek funkcionalitásukban vagy megjelenésükben semmivel sem maradnak el a hagyományos termékektől.
Ezen termékek közül sok Srí Lankáról származó, fair trade és természetes gumiból készül. Emellett a latex megfelelő tömítési rendszerének biztosítása érdekében a FAIR ZONE a Fair Rubber bejegyzett egyesület megalapításához is nagy mértékben hozzájárult.
A FAIR ZONE átlátható gyártási folyamataival, valamint az állatkísérletek és a gyermekmunka következetes elkerülésével nyűgöz le. Ezenkívül még azáltal is kiemelkedik, hogy a gyártás minden résztvevőjével szemben méltányos bánásmódot mutat.
A környezet minél kisebb mértékű terhelése érdekében a márka figyelmet fordít a fenntartható termelési módszerekre és a lehető legkisebb ökológiai lábnyomra, valamint elkerüli az értékes erőforrások szükségtelen felhasználását.