Ecogarantie minősítés

Ecogarantie: 89 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az Ecogarantie egy olyan vállalat és ökocímke, amely különösen szigorú irányelveket követ és célja a valódi ökológiai termékek megjelölése.

Az Ecogarantie a következőket képviseli:

  • Biztonság: A minősített termékek nem csak az Ecogarantie elvárásainak, hanem az európai törvényhozás minden kritériumának is megfelelnek. A minősítés garantálja, hogy a termékeken nem végeztek állatkísérleteket.
  • Környezetvédelem/fenntarthatóság: A termékek összetevőinek magas követelményeket kell teljesíteniük. Minden természetes kivonat 100%-ban biogazdálkodásból származik és biológiailag lebomlik. Ezenkívül az is biztosított, hogy a vállalatok az erőforrás-management, a termelés vagy a szállítás terén is fenntarthatóan működnek.
  • Egyenjogúság: A minősített vállalatok kiállnak az egyenjogúság mellett és a társadalmi és ökológiai felelősségvállalás politikáját folytatják. Ez mindenekelőtt azt jelenti, hogy tisztességes árakat fizetnek és kínálnak a beszállítóknak és a vásárlóknak.
  • Semlegesség: Az Ecogarantie szorosan együttműködik három független ellenőrző szervezettel, hogy biztosítsa a minősítések teljes semlegességét. A jelentés alapján az Ecogarantie dönt arról, hogy a termékek illetve a cég megkapja-e a minősítést.